Cam Bölme Ofis

Günümüz tasarımlarında maksimum tercih edilen yapı malzemesi ”cam” dır, cam ile dış cephe yapılabilir, camlar pencereler, mutfaklar salonlar  tüm dekorasyon hemen hemen cam ile yapılmıştır .
Cam buluş edilmiş en büyük dekorasyon ürünüdür, peki ofislerde nasıl kullanılır ? Cam ofislerde çoğu zaman bölme olarak kullanılır nedir bu bölme diye soracak olursak cam bölme dersek daha doğru olur.
Ofislerimizde alçıpan duvar  yada tuğla duvardan daha zekice daha ferah bir malzeme ile bölmek istersek cam bölme tam sizin ofisinize bakılırsa, kimi zaman aydınlık, kimi süre karanlık güneşten etkilenmeyen fakat güneş ışıklarını ofisimize alıp elektrik tasarruf sağlayan bir üründür cam bölme sistemleri bu sistemler eskiden ofisinize yapmış oldurmak istediğinizde günlerce hatta aylarca beklemeniz gerekti.
Cam bölme ürünleri çoğu zaman Almanya ve İtalya’dan ithal edilir yaklaşık olarak 3 hafta içinde Türkiye’de olur ve montajına başlanırdı bu işlem çok uzun süre bu şekilde devam etti, ithal edilen cam bölme fiyatları hem dolar üzerinden hem Euro üzeri verilir ofisinizde yapmış olduracağınız cam bölme için aylarca beklerdiniz.
Şimdilerde Türkiye’de özellikle İstanbul’da her adım attığınız ilçede hemen hemen bir cam bölme firması var. Bu firmalar cam bölme sistemini basitleştirerek sizlere sunmakta ithal edilen cam bölme sistemine gore bu sistemler nerede ise %60 daha uygun sistemler üstelik bu cam bölme fiyatları Türk lirası üzerinden sizlere sunulmakta ve montajı yapılmaktadır.
Doğru olan nedir peki ithal edip ülkemizin  milyarlarca dolarını yurt dışına göndermek ve bu ürünleri aylarca beklemek hiç doğru bir yaklaşım değil, bununla beraber merdiven altı ofis bölme firmalarına güvenip alüminyum doğrama mantığı ile meydana getirilen cam bölme sistemleri de pek sağlıklı değildir. Cam keskin ve kesici bir üründür yanlış meydana getirilen her cam bölme sizin için tehlikedir.
 Cam Grup ofis bu tehlikenin senelerdir bilincinde biz üstün alman teknolojisi ve sağlıklı cam bölme sistemlerini  yerli ürünlerden üretilmiş olup ürünlerimizde sizi yaralayacak yada doğaya zarar verecek hiç bir kimyevi madde barındırmaz.
Ürünlerimizi tanımak ürünlerimiz hakkında data almak veya cam bölme fiyatları öğrenmek istiyorsanız bizimle iletişme geçerek bizlerden informasyon alabilirsiniz.